Armand xx

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Dubben i Karlshof – kennel Derby vinnare Samum och Schiaparelli – dras Armand xx testas i fyra race gånger. Först sprang han i färgerna Helmut von Finck. München, en av de största tävlingshäst ägare Tyskland hade köpt den bruna slav på Yearling Sales i Baden-Baden för 200.000 euro. senare

Han flyttade in i besittning av Friederike remsor. Armand var 2-6 år kontrolleras i 25 lopp, där han vunnit sex. Bland de spills på snö Grand Prix i St Moritz var – ett noterat lopp – och två hinder. Hans vinster uppgår till nästan 80.000 €. Hans GAG är 84,5 kg.

Armands far Winged kärlek xx, som var flera år i stud Karlshof som en hyrd hingst, vann Maktoum färger irländska Derby och trea i den franska motsvarigheten. Winged Loves far i Wings xx segrat i tre Grupp I lopp och är hittills den bästa sonen sin far i avel. Detta Fadern vet

Sadlers Wells xx som har gått ner i irländska Coolmore Stud 2011. Under sin livstid var han en av de dyraste hingstar i världen. Dubben avgiften har inte publicerats i flera år och meddelade endast seriösa förfrågningar. Sadlers Wells xx-avkomman är för övrigt kända för sin hoppning talang.

Armands mor Arpista xx kom från stud Graditz efter Karlshof. Hennes far, Chief Singer xx – vinnare i Norcros juli Cup, en av de största sprinttävlingar i Europa – dök upp i östra tradition stud i varmblodsavel. Arpista går tillbaka till den berömda Asterblüte, en av grund ston i det prestigefyllda Schlenderhan stud. Asterblüte var en av de få ston som kan vinna den tyska galopp derby. Fadern av Arpistas mormor areol, Mister Rocks, var en topp sprinter

särskilt hårdhet klass förenas. Den fjärde mor i Armands Stamtavla – Amethysta – är halvsyster till Allegretta. Allegretta såldes av Schlenderhan till England och sedan skrev avel historia. Hennes dotter Urban Sea vann inklusive Prix de l’Arc de Triomphe i Paris och i avels förde Urban Sea Galileo v. Sadlers Wells xx, som vann både den irländska och engelska Derby och även kung Georg VI och drottning Elizabeth Diamond Stakes, en av de mest prestigefyllda tävlingarna i världen, kunde säkra. Hans helbror Black Sam Bellamy vann också två Grupp I lopp och ägs nu av tappen Fahrhof och för närvarande stationerad i England.

Från sin första skörd visade Armand xx 2010, licensierad i Neumünster hingst Ålandsrot, redan fyra år gammal utmärkt presenterade sig i hoppning häst klasser enligt Dirk Ahlmann och hans framgång fortsatte i unghästtest, 2013. Ålandsrot kunde kvalificera sig för SM i fem år gamla hoppare. 2012 gjorde Armand xx annan, licensierad i Marbach hingst. Armagnac godkändes för Baden-Württemberg och sydtyska ras samhällen.

Den Armand xx-dotter Elypsa, valdes som en del av Elite morfars Show i Elmshorn att kämpa sto av år 2015 och avslutade sin sto prestandatest med en imponerande poängen 9,63. Också eventer första avkomma Armand xx framgångsrikt reser utomlands, såsom Tokyo Argolis enligt Albert Khalikov (RUS) och Azrael med Giel Vanhouche (BEL).

Armands föl kännetecknas av en bra typ uttryck. Han fick 129 indexpunkter i den genetiska typ och bygga sitt föl bedömning.

Bilder från avkommor

namn: Armand xx
Liv Nummer: DE406060110101
HLP:
storlek: 165 cm
station: allt
Kostnad: € 350 + € 400 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
insemination: se betingelser
Uppfödare: Gestuet Karlshof
Gernsheim
ägare:Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 400 vid 45 dagar dräktighet (prisgrupp 2)
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten