Amber

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Premien hingsten Amber är en annan licensierad son till Dressurvererbers Ampere (KWPN), som medgavs i Holstein rasen på avelsprogram för dressyrhingstar. Den unge hingsten imponerade hela Körtage i Neumünster av dess imponerande prestationer: alltid uppmärksam, men med inre frid och klarhet, var Amber presenterd i en utmärkt inställning. Utsidan av hingst präglas av hans uttrycksfulla ansikte, lättare Halsung, en kort, stängd linje och bra Krupp formation. Dess fundament är korrekt och lämplig för hans kropp. En uppenbar och utomhus rinnande hingst övertygad av hans rörelse potential. Trav och galopp domineras av energi, kapacitet och fart. Steget är marktäckande och mycket väl reglerad. På grund av sin sena födelsedatum i juni fick Amber inte slutföra 30-dagars test under våren 2014. Detta lämnade honom en avel 2014 som misslyckades.

Under hösten 2014 avslutade han sin 70-dagars bruksprov i ett intressant resultat. Han gjorde slutbetyget 8,2, där det utvärderades i hoppförmåga med en poäng på 9,0. Hans första turnering användning tog Amber med en utmärkt tredje plats i en hoppning klass A * enligt landets VM i Elmshorn 2015. Under de senaste säsongen överraskade Amber som serievinnare i hopptävlingar klass A och L enligt Ferguson Burt.

Fadern, ampere, även framgångsrik dressyrhäst, slog under de senaste åren genom extraordinära avkomma i de viktigaste europeiska Körplätzen.

Ambers mor, är Mira en av de mest värdefulla och mest framgångsrika ston Holsteins i dressyr arv. Hon tog den godkända hingsten De Chirico, som vann sitt hingstprov i 2007 och har nu sitt första kort Grand Prix vinst. En dotter Mira, Annabelle v. Conteur Jag kunde 2014, Helen Langehanenberg vinn SM för sex åriga dressyrhästar i Elmshorn och åtta år plats internationellt i Hagen i Prix St-Georges och Intermediaire I på tredje plats.

I ytterligare sänkning av championhingsten och hingsttestvinnaren Linaro och Ramiro-sonson Räkna och Ramiro-son Rasputin följa, med anor från linjen 776, dvs numeriskt starkast i Holstein möderne.

Bärnsten första skörd övertyga rätt ner linjen. Från 16 föl födda han presenterade vinnaren av hingstar på VTV / R + V Holsteiner föl VM i Bad Segeberg från en Lantaan-Landgraf I-Lido mor (Günther Fielmann, Schierensee) och två andra Championatsfohlen.

Tankar på parning:

Amber är en allround par Excellence. Substans i den genetiska kraften i modern linje mot dressyr och ansamling av blod i hela våren stamtavla kan antas att han skulle kunna testamentera positiv både i riktning mot hoppning och dressyr i riktning. Hingsten är utformad mittelrahmig och mycket kompakt, så det är bäst större ston ska matas med långa rader.

Bilder från avkommor

namn: ambra
Liv Nummer: DE421000277011
stamtavla: 776
HLP: 70-dagars testversion 2014 Schlieckau: totalt 8,20, ZW-Drs. 107 (-3), ZW-Spr. 123 (22)
storlek: 166 cm
station: allt
Kostnad: € 350 + € 500 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
insemination: se betingelser
Uppfödare: Guenther Fielmann Schierensee
ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 500 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten