Neumünster 2021

Fredagen den 29 oktober och lördag 30 oktober ordnar Holsteinerförbundet löshoppning av unghingstar, hingstpremiering samt auktion på godkända och icke godkända hingstar.

Under avelsäsongen 2022 kommer Hippo Essentia importera färsk sperma från en del av dessa hingstar för den svenska marknaden.

Åk med och se den hingst du ska använda nästa år.

Vi reser på kvällen torsdagen den 28/10 på kvällen med färja från Trelleborg till Travemünde. Du sover gott i en fin dubbelhytt. Det ingår en stor kvällsbuffé samt frukostbuffé.
På morgonen den 29/10 åker vi direkt till Holsteinhallen i Neumünster.
Efter löshoppningen åker vi till vårt hotell.
På lördagen den 30/10 är vi tillbaka i hallen och ser vilka hingstar som premierats. Därefter är det auktion på nästan samtliga hingstar. Godkända eller inte.
I resan ingår:
Hyttplats i dubbelrumshytt, tur och retur, kvällsbuffé/varmrätt och frukost i båda riktningarna, entrébiljetter båda dagarna, hotell i dubbelrum med frukost. Medföljande buss som kör oss hela tiden. För allt detta betalar du endast 3950:-/ person.
Kommer du med flyg eller tåg kan vi hämta upp dig på Malmö flygplats, eller på stationen i Lund.
Senast onsdagen den 20/10 måste vi ha din bokning. Men vi rekommenderar att inte vänta till sista minut att boka, där förra resan var slutsåld drygt en vecka innan.
Skicka din bokning per mail till info@hippoessentia.se
Vi behöver:
Namn, personnr (ej de fyra sista), adress, postnummer och ort. Telefonnummer gärna mobil samt email adress. Samt på medresenärer om du anmäler en sådan.

Se till att ditt pass är giltigt! Du måste vara vaccinerad minst två gånger mot Corona. Intyg måste du ha klart inlagt i din telefon. Utan detta släpps du inte in i Holsteinhallen.

Åker du med oss så får du 500kr rabatt på första skicket när du väljer att använda någon av våra hingstar under 2022. Detta erbjudande gäller ett sto per resenär, och kan inte kombineras med andra erbjudande från Hippo Essentia.

För mer information vänligen ring Lasse Forsström 070-600 74 48
Vi förbehåller oss rätten att ställa in om det blir för få deltagare. Eller aktuellt smittoläge ändras.
Välkommen att boka
Hippo Essentia AB