Lewine

Beskrivning

Stamtavla

Avkommor

Detaljer

Med Livello och Corrado I finns det två särskilt värdefulla hingstar i Lewines stamtavla i direkt följd. Landgraf I-sonson Livello, köpt som föl från Holstein Association, fann sin väg genom flera steg i besittning av Sevil Sabanci och därmed hans atletiska prestationer görs i deras stud SIEC Livello under det irländska Cameron Hanley. Detta par tog den utmärkta fjärde platsen i den individuella klassificeringen vid European Championships 2009 i Windsor. Dessutom vann han i säsongen 2009 bland annat Grand Prix i Kiel.

Cor de la Bryère son Corrado I – född 1985 – lever fortfarande i god hälsa i stallet på Holsteiner Verband Hengsthaltung. Genom sin egen makt, dess så framgångsrika avkommor, liksom dess ställning som en linje grundare Corrado I är en av de verkligt stora tjurar över hela världen i den internationella hopp hästuppfödning.

Lewines stamtavla fortsätter mycket intressant med den starkt rörliga Lord-son Locato och Ramzes sonson Rocco.

Den maternal linjen spår tillbaka till Holsteiner framgång linjen 162. Denna enastående stofamilj ligger bakom sport- och avels hjältar som Carthage, Canturo eller Cöster. Den gren av denna stam är 162 överlåtet till Lewine, har utmärkt särskilt hårt av hästar såsom den olympiska hästen Tome (Dietmar Hogrefe) Santiago (Helmut Rethemeier). Lewine imponerar med uttryck och adel. Ansiktsuttrycket med ett stort öga som är typiskt för L-linjen kännetecknar Lewine i synnerhet. Dess mycket bra nacke och ryggformation karakteriserar den attraktiva unga hingsten. Dess grund är torr, korrekt och utstrålar hårdhet. Han läggs på fyra välformade hovar.

Förflyttningen är en idrottsman. Buren av en kraftfull bakbenets elasticitet, takt och en mycket bra översättning karakteriserar hans gångarter.

Även som ett föl, övertygade Lewine sina tittare. Han var obestridd vinnare av VTV / R + V Holsteiner Foal Championships 2015 i Bad Segeberg.

Vid hoppet kan Lewine övertyga när som helst. Varning, elasticitet, reaktion, klokhet, men också förmögenhet och intryck är naturliga för denna unga hingst.

Att tänka på vid användning av denna hingst:

Efterfrågan på Ladykiller xx blod är obruten både hos uppfödare och ryttare – den här linjen står för hårdhet, vilja att utföra och galopp. Dessa är de egenskaper som kännetecknar Lewine förutom dess speciella kvalitet vid hoppet. Adel och uttryck är fast förankrade av blodet av hans förfäder och det bör vara i Lewines ärftlig makt för att avsevärt förbättra i fråga om uttalad typ.

Lewines första avkommor visade sig övertygande hela tiden. En Lewine-Casalito dotter uppfödd av Per Karl, Westerhorn, följde i sin fars fotsteg genom att säkra första platsen i VTV / R + V Holsteiner fölmästerskapet i Bad Segeberg. ”En smutsig med ett stort öga, vackert ansikte och mycket rytmisk rörelse”, enligt domarnas kommentar.

Bilder från avkommor

Namn: Lewine
Liv Nummer: DE421000119015
Stamtavla: 00162
Födelsedatum: 2015/05/29
Färg: Skimmel
Storlek: 164 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Lass Johann Peter
Leck
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbH Elmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten