Charaktervoll

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Ett speciellt fokus hade varit på Comme il faut avkomma vid förvalet 2019 tack vare hingstens fantastiska prestanda med Marcus Ehning på européerna i Rotterdam 2019.

Charaktervoll hade varit en av de mest iögonfallande folken från 2019-urvalet i Holstein, hans föreställningar kännetecknades alltid av hans Holsteiner habitus – alert, med den typiska kraftfulla rörelsen genom knäet. Den unga hingsten kan presentera sig till bästa fördel i alla tre gångarna tack vare sin välkonstruerade rektangulära ram med en stark topplinje och korrekta ben. Hans starka bakben och rygg gör det inte bara möjligt för honom att röra sig med den önskade stigningen på backen utan ger honom också en exceptionell hoppotential. Hans utmärkta galopp är ett krav för en optimal hopprocess. Hans styrka möjliggör önskad tryckning vid start i kombination med en mycket bra teknik och stor försiktighet och särskilt imponerande bakbensteknik.

Att tänka på vid användning:

Den här unga hingstens främsta tillgång är utan tvekan kvaliteten på hans hoppning, och han sticker ut särskilt för sin styrka och snabba start. Att avla honom till stora inramade ston med rörelse och hoppa i behov av förbättringar när det gäller elasticitet och energi är av särskilt intresse.
”Charaktervoll är en kombination av alla bra hopphäst-egenskaper, komma upp i luften, bra scope över hindret, sättet han drar upp bakbenen, den stora kraften. Han är ett levande bevis av den stora kvaliteten hos hästarna från stolinjen 474A.” Dr Thomas Nissen.

Namn: Cartani
Liv Nummer: DE421000051217
Stamtavla: 474A
Födelsedatum: 25.03.2017
Färg: Mörkbrun
Storlek: 163 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Allwörden Manfred von
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbH Elmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten