Zuccero

Beskrivning

Stamtavla

Avkommor

Detaljer

Med särskilt intresse första Köraspiranten av Zirocco Blue observerades i Holstein rasen. Två av hans avkommor fick en positiv Körurteil inklusive Zuccero, en form av framgångsrik uppfödning av Köhncke familjen Badendorf.

Den stående i mittramen hingst präglas av ett uttrycksfullt huvud med rena, stora ögon. Hans linje är särskilt anmärkningsvärt. Det är utmärkt i sin layout och förkroppsligar enighet och styrka. Zucceros grunden är korrekt, är hans leder klart bildas. Formen och kvaliteten på sina hovar är bra. En bra rörelse potential är en förutsättning för licensiering av en Holsteiner hingst. Zuccero övertygade även på detta område i Neumünster. Under fliken den visar en mycket väl reglerad och vägvinnande steg, trav redan i balans och en bygel absolut bra timing och steglängd. Hans bästa gång är galopp. Energisk, välkontrollerad, driven av starka bakbenen.

Fadern, Zirocco blå, är en holländsk hingst med internationella linjer, om Mister blå, Voltaire och Le Tot de Semilly på en storstads linje som går tillbaka. Han kunde redan besluta Nations Cup och internationell Grands Prix enligt Jur Vrieling för sig själva och vann laget guld vid EM i Aachen 2015. Mr Blue själv var en internationellt framgångsrik show jumper enligt Bert Romp.

Voltaire, son till Anglo-Norman Spingpferdevererbers Furioso var under Jos Lansink framgångsrik i internationell idrott. Dess särskild betydelse ligger i ett stort antal avkommor i internationell hoppning. Le Tot de Semilly en av de ledande fäder till franska hoppning avel. Han är far till Diamant de Semilly och därmed bland annat farfar Diarado.

Dammen är statliga bidraget sto Zarese en dotter till granskade även i sport Caretino som kan nå flera gånger en plats bland de 10 WBFSH världsrankingen på avkomman som Casall, Crist eller Chandra. Mormor Sarese uppger också premium sto, härstammar från Conte, som producerat ett stort antal internationella topphästar som Chiara, Carlos, Montender, Conrad de Hus eller Collin.

Mormorsmor Varese, en dotter till Calypso II-son Coriolanus, förde Derby tredje Lordano (Rolf-Göran Bengtsson).

Lös hoppning från Zuccero visar tydligt utvecklingen av Holstein rasen. Försiktighet och hoppteknik är exemplariskt och utan tvekan arv från den stora Cor de la Bryère-blod. Tillgångar och fotavtryck i synnerhet visar den ärvda från Zirocco Blue egenskaper.

Att tänka på vid användning:

Kraven i den internationella hoppning kräver en utveckling i avel. Syftet med våra parningar bör vara att föda upp hästar som fortfarande svarar, kraftfulla kommer från botten och patent är i hoppsekvensen. Dessa krav bör Zuccero kan vara en användbar far.

På samma sätt kan man anta att han passerar på sin goda linje och därmed dess styrka på baksidan av hans ättlingar. Trots sin moderna utseende den har en hel del djup och bör paras med eventuella långbenta ston.

Zuccero-avkomman vaknade uppmärksamhet vid Holsteiner hingststorlek och den första Holsteiner Winter Chance. På auktionen av de icke-licensierade hingstarna insåg Zoronto av Zuccero det högsta priset. Zuccero-Caretino dotter Zynthias övertygande och kraftfulla hoppföreställning väckte mycket intresse för Elmshorn Winter-Chance.

Bilder från avkommor

Namn: Zuccero
Liv Nummer: DE421000185612
Stamtavla: 4539
HLP: Sport examen 2016 i Münster-Handorf: totalt 8,69
Storlek: 167 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Koehncke Hanno
Badendorf
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten