Vincent WPN

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Det har länge varit hingstarna i Holsteiner Verband söker en intressant avkomma till hingsten Quick Star eller en hingst som bär blod Galoubet-son i faderns linje. I denna situation presenterade sig på Oldenburg licensiering och försäljning under 2014 möjlighet att köpa en Quick Star-sonson av en intressant holländsk-Holstein möderne. I linje med föreningens stadgar deltog Vincent sin 30-dagars bruksprov in som ett villkor för sitt tillträde till licensiering i Holstein. Den unge hingsten presenterades sedan och fått godkännande för avel användning i Holstein under vanliga avelsexperiment för Asil hingstar.

I oktober 2015 Vincent avslutade sin 70-dagars test igen i Schlieckau. Även i detta test hingsten var mycket bra gångarter (promenad, trav och galopp 8,0), hög ridbarhet (8,5) samt en hög Spring Review (8,48), testet med enastående resultat som helhet Testing andra, Men som det bästa treåring hingst, avslutar.

Beslutet att köpa hingsten drabbades även på grund av dess utomordentligt intressanta blodslinjer. Hans far Vleut är en direkt son Quick Star från nicce v. Cantus att en annan licensierad son tillbaka i parning med Baloubet i den holländska avel.

Vleuts mormor Jikke var under Eric van der Vleuten mycket framgångsrika på 1,60 m tentor. Vleut själv var Edwina Tops-Alexander och Abdullah Al Sharbatly (KSA) används framgångsrikt i 1.55m hoppning.

Vincents mamma är en dotter till Verdi, är detta en son till Quidam de Revel från en Holstein sto från framgångsrika linje 474A. Verdi var under Maikel van der Vleuten laget guldmedaljör vid VM i Caen 2014 och EM i Aachen i 2015. Om den Burggraaf son Kroon Graaf och Cantus och starkare smal präglade parningar leder moderns linje tillbaka till den berömda i Holland sto Towerfee v. figaro från Dithmarscher roten 1883.

Vincents styrka är utöver sin högintressanta linjer dess utmärkta linje, vilket är särskilt typiskt för ättlingar till Quick Star. Närmare bestämt positiva egenskaperna hos hingsten är hans enastående gångarter och hans höga ridbarhet, som överensstämmer med dess mycket bra hoppning.

Vincent fick sin första turnering användning början av december och kunde enligt Maximilian Grafe placera omedelbart sin första hoppning.

Från sin första skörd av föl satte han i Körbezirk Bordesholm mästare föl – ett sto av Vincent från en Conte Loutano sto.

Tankar på parning:

Även om hans härkomst är inte särskilt förutbestämt Vincent har tre mycket bra gångarter och hög ridbarhet. Positiva Spring egenskaper och utmärkt linje är väl täckta i sin härstamning. Det är därför troligt att han ärvt alla dessa det egna positiva egenskaper till sin avkomma.

Bilder från avkommor

Namn: Vincent WPN
Liv Nummer: NLD003201204312
Stamtavla: 1883
HLP: 30-dagars bruksprov 2015 8,34 / 8,38 / 8,30, 109 (27) 111 (6)
Storlek: 166 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Vroom K.
RV Ruinen
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten