Unikato

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Bland favoriterna allmänheten Holstein licensiering 2015 Neumünster räknas utan tvekan Untouchable son Unikato. Från den första idén på fast mark, den frigående och gratis hoppa till presentationen på lördag Unikato övertygade vid alla sina framträdanden.

Hingsten är mycket närvarande i sin presentation. Stark och stängt i dess översta raden – i alla väl tilltagna så att dess ståtliga höjd 170 cm inte visas iögonenfallande. För många av de äldre experter i Neumünster var en stor likhet med sin farfar Caretino, som godkändes 30 år sedan på samma plats, mycket tydligt. Som den mest framgångsrika hingstar och sporthorses leder också Unikatos moderns härstamning på en profilerad i avel och internationell sport linje, Holstein linjen 2543 av Thiedemann familj tillbaka.

Den översta tillverkare av europeisk Jumping Avel påverkar stamtavla detta Ungdomar beslutsamt. Jalisco, Heartbreaker och Carthago på fader – Caretino, Herre, Landgraf I och roman – den direkta mödernet.

enligt The Race träffade Unikato högsta krav på hoppning. Stor kapacitet, mycket bra teknik och försiktighet samt en utmärkt reaktion skilja honom särskilt. Dessutom visar det en stor inre balans, men har en hel del blod och ambition under ryttare.

Hans bedömning test 14 dagar i Neustadt (Dosse) tog Unikato med ett bra resultat. Hans motivation och hoppförmåga i fri hoppning utvärderades med en poäng på 8,5. Den 8,0 han fick för sin galopp och hans ridbarhet.

Tankar på parning:

På grund av sin koncernredovisning linjer det skulle lyckas Unikato hållbart vidarebefordra Spring kvalitet till sin avkomma. Hans linje är stängd och mycket muskulös, så det borde kunna i detta sammanhang att förbättra. Hingsten är mycket solid i alla yttre punkter – det skulle vara önskvärt att leverera honom fullblod ston.

Namn: Unikato
Liv Nummer: DE421000409613
Stamtavla: 2543
HLP: 14-dagars test i 2016 i Neustadt (Dosse): totalt 7,88, Dres 7,21, 8,33 Prov ..
Storlek: 170 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 500 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Schoof Otto Boje
Hedwigenkoog
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 500 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten