Livello

Beskrivning

Stamtavla

Avkommor

Detaljer

Den imponerande grå hingst kan se tillbaka på ett händelserikt idrottskarriär. Han kom till stora internationella insatser, enligt irländsk, turkiska och svenska flaggan. Hans utan tvekan största framgångarna han uppnådde under sadeln av irländaren Cameron Hanley. Detta gjorde det möjligt detta par under 2009 för att vinna det irländska laget till Nations Cup i Falsterbo Sverige. De var fyra i den individuella tävlingen vid EM i Windsor och sedan vann i slutet av säsongen Grand Prix i Kiel.

Livello är en modern representant för den beprövade L-blod i Holstein rasen. Slående vara mycket ädel och uttrycksfullt huvud med stora, präglad av den arabiska inflytande ögat. Nacken är lång och väl ansatt. Ryggen är relativt lång, men stabil. Krupp bildning är också föremål för arabiska inflytande hans mor linje. Hingsten är långbent och står på rätt konformation.

Modern Zocka parades av den framgångsrika Uwe Bahlmann från Moorhusen. Den såldes som föl och stabil av Great family Wide World / Seedorf för stamsto av en framgångsrik linje. Det är en av de få kvarvarande i uppfödning av döttrarna Almé-son lönn. Hennes mamma Bizerte, mormor till Livello är också mor till sporten framgångsrik enligt Werner Peters Classic och godkända hingstar Calvados I och II Calvados.

Från tiden för omslaget insats i Sachsen finns redan många framgångsrika i hoppklass S ättlingar Livello. Anmärkningsvärt är det faktum att många av hans ättlingar som används inom idrotten måste ha framgång i hoppklass S. De mest framgångsrika son Livello är Les Lennet från en Cascavelle-mor, som i S-klass är internationellt under Ulf Ebel framgångsrikt. En annan framgångsrik upp till S ättling till Livello är SIEC Lion King Z, som för närvarande presenteras av David Will. ESI Toulouse kvalificerad för finalen i VM för fem år gamla hoppare i Lanaken 2016 enligt Gerard O’Neill (IRL).

Livello presenterade vinnaren av hingstar på VTV / R + V Holsteiner föl VM 2015 – en enastående föl från en Corrado I-Locato mor uppfödd av Lass GbR.

Livello är känt för Hanover, Oldenburg International, Sachsen-Anhalt och Holstein.

Att tänka på om du vill använda denna hingst:

Både hingsten själv och hans härstamning är för prestanda och personlighet. De visar produkter i andra häckningsområden. På grund av sin egen yttre bör försöka mata honom ston med en sluten övre raden och en lång Krupp-uppställning. Hingsten ärvde adeln och uttryck och ger hans avkommor mycket goda rörelsekvaliteter.

Många Livello-avkommor från den tid då han stod i Sachsen visas framgångsrikt i hopptävlingar på S-nivå. De första avkommorna har nått den internationella toppnivån. BEC Lorenzo placerade 2: a i en 1,60 m klass i Bridgehampton NY med den amerikanska ryttaren Catherine Tyree. Andra Livello-avkom som till exempel S.I.E.C. Lautrec med Elisabeth Meyer, Les Lennet med Ulf Ebel, Lapuccino med Michael G Duffy (IRL), ESI Toulouse och Cameron Hanley (IRL) och S.I.E.C. Larissa med Nicolette Hirt (USA) tävlar framgångsrikt på internationell S-nivå.

Lewine, hingstgraderad 2017, kommer från Livellos första gröda efter att ha avslutat sin sporthästkarriär. Totalt sett mycket atletisk,
ung hingst visade övertygande typ, rörelse och hoppförmåga. 2015 vann han VTV / R + V Holsteiner State Folal Championship i Bad Segeberg.
En annan Livello-son, Lov-Boy, graderades hingst 2019 och såldes till Italien genom Neumünster-auktionsförsäljningen.

Flera mycket intressanta Livello-foljor och fillies bytte hand genom Holsteiner-folauktionerna. År 2018 slogs ett Livello-Carthago föl till 12 500 euro vid fölauktionen som hölls vid Holsteiner Horse Days och
en Livello-Quinar filly bytte händer till 11 500 euro genom elitfolieauktionen under hösten.

Bilder från avkommor

Namn: Livello
Liv Nummer: DE321210057599
Stamtavla: 776
HLP: Radegast 2002: .. Ges 125,56 (4) Dr. 109,62 (6) 129,44 Spr (3)
Storlek: 170 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 1050 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Tolle Michael
Weitewelt/Seedorf
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

OBS! Denna hingst är på avelsförsök

Kostnader

Se separat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten