Lamaze

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

En viktig idrottare, så Lamaze beskrevs av avels regissören Dr Thomas Nissen träffande. Den stora inramade hingst med en sluten rygg och en hel del linje kan röra sig helt i sin storlek. Hans steg är marktäckande och därmed redan väl reglerad. När trav det visar sig i typisk Holsteiner stil, avslappnad knä flytta och galopperande med stor översättning och kapacitet från bakdelen. Särskilt slående är Lamaze visade alla freejumping presentationer som en del av det första urvalet och licensiering. Tillgångar och varna honom dra den från resten.

Fadern av Lamaze, Lasino, en av de mest kraftfulla söner Landgraf I. Även inom idrotten Jörg Kreutzmann framgångsrika Lasino kan hänvisa till många söner och döttrar i internationell idrott, som bland annat Lord Luis Alois Pollmann-Schweckhorst och Lars Nieberg, Le beau med Stein Endresen och Leconte enligt Marcus Ehning. Den inneboende kraft och ärftlig makt Lasino bygger bredvid positiva generna hos sin far på genetisk makt hingstarna Capitol I, Lord och romerska, som är representerade i direkt linje i stamtavla Lasino.

Modern är Zara Laydi en dotter till Corrado I. Detta är en av de viktigaste hingstarna i Holstein rasen och kan – med hingstar som Coriano, Corofino och Clinton – fann sin egen blods. Inte bara i sin presentation, Lamaze var tydligt av hans farfar, Corrado I. Även hans stora hoppförmåga beror på påverkan av denna Ausnahmevererbers. Under nästa stamtavla hingst Leandro en intressant inavel specifikt uppnåtts i talet hingst Landgraf I. Den dåvarande följer Caletto I dotter Celesta är en helsyster till de internationella sport mycket framgångsrika

Countess G och cappuccino, såväl som den licensierade hingst Cabochon.

Det faktum att Lamaze föddes i juni, utesluter deltagande i 30-dagars test på våren. Detta innebar att hingsten inte kunde användas för avel. Under sin 70-dagars test i oktober / november 2014 gav mycket bra utvärderingar för galopp, gratis hoppning och hoppar hinderbana.

Förra säsongen Lamaze uppnått första placeringar i unghästklasser upp till elementär nivå.

Tankar på parning:

Den stora inramade våren mäktig hingst kommer från en stor familj ärva sto. På grund av detta, är den lämplig för parning till små ston med lite sammanhang. Det bör här noteras att dessa ston har en bra trav och ett uttrycksfullt ansikte.

Namn: Lamaze
Liv Nummer: DE421000104311
Stamtavla: 42B
HLP: 70-dagars testversion 2014 Schlieckau :. Totalt 7,44, Dres 70 (-15), Spr 130 (12).
Storlek: 173 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Juergens Joachim
Bollbruegge
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten