Diamar

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Premien hingst Diamar presenterar sig som Diarado avkomma med den önskade modernitet. Hans tydliga maskulint uttryck, hans lugna, stora ögon och dess mörka färg gör det redan vid första anblicken vara något speciellt. Hingsten totala präglas av stor harmoni, är dess linje nästan perfekt. Grunden kännetecknas av korrekthet och tydliga skarvar. Hela sekvensen av rörelser är av stor glapp och elasticitet, varvid steget är mycket säker under förutsättning att takten och med enorma framsteg. Traven är mycket väl reglerad och säker i tid. Särskilt omnämnande förtjänar utmärkt, slitna galopp. Hoppa från Diamar präglas av stor försiktighet, bra balans och en stor potential. Utan större ansträngning han hoppar krävande dimensioner.

När det gäller att hoppa Diamar gick som bäst tre-åriga hingst med den viktade poängen 8,89 av sin bedömning test 14 dagar i Neustadt / Dosse vidare. Hans hoppförmåga i fri hoppning betygsatt högsta poängen 9,5.

Diarados avkomma skiljer sig unge tester i synnerhet. Förutom talrika godkända hingstar och pristoppar på ridhäst auktioner blir alltmer ättlingar till Diarado som drar uppmärksamheten till sig i unghästtest.

Diamars möderne, befälhavaren 104a, en av de viktigaste pelarna i Holsteiner uppfödning av hopphästar. Detta kallas för på denna punkt är representativ endast Corradina och Contendro jag ringde. Far Conte, Capitol I, Caletto I-III och Fantus karakterisera moderns härstamning av Diamar.

Tankar på parning:

Diamar skulle finna sin användning, ingen tvekan om att skriva förbättring. Det antas att det kan hoppa och rörelse kvalitet har en positiv effekt i området. Det förväntas att han passerar på hans ansiktsuttryck, hans mycket slutna linje, men även dess mörka färg till sin avkomma.

Namn: Diamar
Liv Nummer: DE421000527713
Stamtavla: 104A
HLP: 14-dagars test 2016 i Schlieckau: totalt 8,33, Dres 7,49, 8,98 Prov ..
Storlek: 168 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Harlof Bernd
Wardow
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten