Denton

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Anslutningen av franska hoppande gener med Holstein prestanda blod har lett tidigare till sport- och avelsartiklar. Det finns i den senaste tiden, parningen av Le TOT de Semilly son, Diamant de Semilly, särskilt framgångsrik enligt fullblod Holsteiner ston – endast den Holsteiner hästar Diarado, Pikeur Dylon och DJ nämns. Efter denna upptäckt, är ihopkopplingen av Diamant de Semilly på fullblods sto lägenhet Contendro jag särskilt lovande.

Fadern Diamant de Semilly är för närvarande ut än fadern nummer ett på listan över WBFSH. Hingsten hade enligt Eric Levallois medlem i det segrande franska laget vid VM i Jerez 2002.

Modern, lägenheter, avslutade en enastående sto-test (8,56), där hon gjorde att utföra, ridbarhet och hoppa utmärkta kvaliteter i fälten.

Mormor, Lady Magic, är mor till Holsteiner hingst, kapten Fire, Federal Champion fem år gamla hoppare i Warendorf 2006.

Den mormorsmor, Dithmarschen, levereras med en karaktär licensierad hingst och därefter mer framgångsrik i klass S tester ättlingar.

De för närvarande få ston omfattande mästare 1446 har ett stort antal framgångsrika idrotts avkommor, såsom den tidigare nämnda Bundeschampion kapten Fire, Cooper enligt René Tebbel, Apsara med Meredith Michaels-Beerbaum och Corrada enligt Peter Charles.

För Holstein ras av stor betydelse är den optimala överlinje av Denton. Detta gör det möjligt för hingst särskild kraftutveckling i starten fasen vid hindret. Dessutom Denton har, för hans blod struktur inte nödvändigtvis att vänta, hög ridbarhet. Trots betydande inflytande från den franska blod Diamant de Semilly son presenterade ett förslag som tydligt motsvarar hans Holsteiner möderne.

Tankar på parning:

Denton absoluta styrka ligger i dess topline, hans styrka och hans galopp. Dessa styrkor bör uppfödare och odlare tänka på när de tänker på parning av sina ston. På grund av detta finns det tre mycket viktiga punkter när man beslutar om uppfödning av hopphästar. Dessutom Denton s inre värden av stor betydelse. Han har en stor inre frid, men han är alltid redo när strömmen som krävs av honom.

Namn: Denton
Liv Nummer: DE421000002514
Stamtavla: 1446
HLP:
Storlek: 165 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Nowee Ronald
JJ Oude Niedorp
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 450 vid 45 dagar dräktighet
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48