Fidano

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Upprepade gånger har Holsteiner-studboken lyckats producera hingstar med exceptionell rörelse. Hingstar som Lorentin I, Silvano, De Chirico eller Catoo har redan visat detta definitivt i tävlingen.

Fidano tillhör också denna cirkel av hingstar med hög kvalitet rörelse och imponerande rideabilty. Det svarta har varit på radaren redan som ett föl. En iögonfallande mörk kappa, en enorm rörelse och ett imponerande övergripande utseende gjorde honom till ett märkt mesterskapsfol.
Fidano behöll dessa goda egenskaper och det var så den svarta hingsten presterade framför graderingskommissionen under hela evenemanget:
alltid övertygande, både i handen och i frihet, och särskilt när det är lungat. De första upplevelserna under sadeln har också varit mycket lovande.

Att tänka på om du vill använda denna hingst:

Denna dressyrspecialist är perfekt anpassad för att vidarebefordra typ och rörelse till hans avkommor eftersom dessa egenskaper är säkert säkrade på båda sidor av hans stamtavla. Med tanke på sin egen konstruktion borde han kunna förbättra ston med mindre välkonstruerade topplinjer.

Namn: Fidano
Liv Nummer: DE421000082317
Stamtavla: 776
Född: 29.04.2017
Storlek: 167 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: ZG Pflügler & Ahrens / Weddingstedt
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten