Cornetino

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Under årtionden, Prof. Dr. Hartwig Schmidt bedriver systematisk uppfödning av Holsteiner hopphästar. Men han skapade en grund för några av de bästa mare familjer i landet. Baserat på det, satt han specifikt hingstar med också den högsta hoppa potentiella en. Resultatet av denna princip avel inkluderar Corradina, Corland, Sandsten Laurin och Cornetino. Denna stora inramade hingst faller så flott prestanda typ särskilt slående. Hans maskulint uttryck, hans skarpa blick och hans goda tillbaka etikett det en viss grad. Dess kvalitet på hoppet motsvarar hans härstamning, imponerade hans enorma förmögenhet. Efter godkännanden och fylla i 30-dagars test hingsten användes tre runt avel. Efter en fas av atletisk träning Cornetino följde. Bara fem år gammal, kunde han upprepade gånger placera högt i bygel klasserna M *. Förra säsongen, som presenterades av Maximilian Grafe, fortsatte han att utveckla och lyser med många mycket bra finish och segrar upp till klass M. 2016 paret kunde placera vid tävlingar i Kiel och Neumünster. Med tredje plats i första kvalet och 11: e plats i

Finalen i Bundeschampionat de sju år gamla hoppare i Warendorf presenteras Cornetino dess speciella kvalitet som en bygel imponerande påvisas.

Hans välriktade fusionerade linjer har med Cornet Obolensky på en av de för närvarande mest framgångsrika företrädare för Corrado-line. Den följs i stamtavlan med C-Indoctro en av de stora Capitol I avkomma som har påverkat de holländska plantskolor på ett speciellt sätt. Den efterföljande hingst Landgraf var under många år i särklass hingsten med den vinnande rikaste avkomma i Tyskland. De övriga hingstar Ronald och Moltke är i Holstein arv garanter av funktioner hoppar förmåga och vilja att utföra. Den femte mamma i stamtavla stoet är Cornetino näthinnan, Derby vinnare enligt Fritz Thiedemann och en av de mest värdefulla linje grundarna av Holstein rasen.

Stam 104A i generationer ett av de mest framgångsrika i avels och inom idrotten Stutenstämme Holsteins. Hingstar som Capitano, Carneval, Caretano och Contendro I och de internationella sporthästar Corradina, Athletico och Corland är bara några representanter för denna linje.

Den lilla grupp av sex föl från den första skörden av Cornetino han placerade 2016 mästare sto av de fjäder ston i Schweiz. Contessa H var dessutom röstat ”Miss Schweiz”.

Att tänka på vid användning:

Cornetinos styrkor är framför allt dess förmåns härkomst och hans enastående hoppförmåga och utmärkt ridbarhet. Följaktligen bör parningar göras till denna hingst. Dessutom bör det noteras att den matas till denna ston har en bra sluten överlinje och en bra trav.

Bilder från avkommor

Namn: Carnetino
Liv Nummer: DE421000231309
Stamtavla: 104A
HLP:
Storlek: 166 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Schmidt Hartwig Prof. Dr.
Borsfleth
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten