Connor

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Intressant sammanslagning för att uppnå något speciellt, det är tanken framgångsrik uppfödare. Denna idé följdes av Eduard Struve och parat hans sto Korrada, helsyster till hingstarna Corrado I och II, med den då sex år Casall där han insåg tidigt på en lovande hingstar. Resultatet av denna avel partner är Connor – en stor inramad hingst med en särskilt stark rygg, långbent, med korrekt konformation. Hans rörelser är fjädrande, vägvinnande och rytm och drivs med sin galopp förtjänar särskild uppmärksamhet. Hoppning har han förmåga, försiktighet och kvalitet. När sex och sju-åriga Connor gjorde många segrar i hoppning tävlingar och hoppa upp till avancerad nivå, inklusive 2013 konstituerande mästerskapet av de sju år gamla hoppare i Elmshorn. Under nuvarande 2014 säsongen kunde han fortsätta sin prestation

öka och nådde många värdefulla placeringar i hoppklass S **.

År 2016 var Connor uthyrd till Frankrike och anslöt därmed i rids av Nicolas Delmotte. Under säsongen paret tillsammans perfekt hittas. Här kommer ett flertal placeringar och segrar i 1.45m hoppning bland annat i Fontainebleau och Bonheiden.

”Connor har en exceptionell balans som stöds av sin kompakta kropp. Dess egenskaper är särskilt sin el, dess mobilitet och försiktighet på valvet. ”Said Nicolas Delmotte på hingsten. För nästa säsong startar finns i 1.50m tentor.

Fadern Casall är en internationellt erkänd fäder.

Connors mamma är helsyster till Corrado I, som var så framgångsrik i internationell hoppning enligt Bo Kristoffersen och Franke Sloothaak 1991-1997 och vunnit flera Grand Prix sådan. B. Leuwaarden, Dortmund, Århus, Neumünster och Kiel. Efterföljande Corrado jag bygga en hingstlinje i Holstein och för två decennier internationella topphästar som Corrada (Peter Charles), Cosima (Markus Fuchs) Think Twice (Leopold van Asten), Clinton (Dirk Demeersman) och Corradina (Carsten-Otto Nagel ) producerar.

Den möderne 6879 är en av de mest kraftfulla i Holstein rasen. Redan på 50-talet var denna stam en hel del uppmärksamhet på grund av framgången med ston Baden (Hans Evers) och Original Holsatia (Fritz Thiedemann). Senare var det Hyresvärd (Breido Graf zu Rantzau, Ludger Beerbaum) och Lausbub (Achaz av Buchwaldt). Sedan fanns Carlina, som infördes till OS i London av Pius Schwizer och Cassiato, vinnare i VM-tävlingarna i den australiensiska Harley Brown.

Connor gav ut de första årgångarna tio statliga premieston och fyra licensierade i Holstein söner, däribland Reserve Champion licens 2013 Coruscant och samma år godkändes, stationerad i Holland och det upptagen hingst Connect. 2016 lyckades Connor igen för att sätta den 1: a Reserv Champion of the Holstein licensiering i Neumünster med Christer. Samtidigt konkurrens var avelschef Dr Thomas Nissen beskrivas på följande sätt: ”Transparent och generösa, med ett bra svar, behärskar han alla upp och krav, som kunde vi ett halvt år hingst i hoppet ordning.”

Att tänka på vid användning av denna hingst:

Avelsvärderingen visar att hans arv av typ och rörelse över genomsnittet. Parningar med okomplicerad prestanda blod i moderns linje, såsom vid hingsten Anslut via Conte – Lord rekommenderas.

Bilder från avkommor

Namn: Connor
Liv Nummer: DE421000100306
Stamtavla: 6879
HLP: 70-dagars test 2009 Schlieckau: .. Ges 116,50 (7./44) Spr 130.60 101,28 Dres
Storlek: 173 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Struve Eduard
Satrup
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten