Clarksville

Beskrivning

Stamtavla

Avkommor

Detaljer

Efter det första urvalet av Körjahrganges 2016 Clarksville var en av de hingstar som stod i fokus för experterna. Hela valet och Körverfahrens hingsten visste hur man lägger in mycket speciell scen. Från det ögonblick Clarks kunde fastställa särskilda accenter av dess typiska sto med Holstein händelse.

Den stora inramade Cascadello I son har en klar och övertygande maskulint uttryck. Om han börjar röra sig, är från det ögonblick hans kraftiga bakben i aktion. Detta gör det möjligt för honom att flytta när som helst uppåt. Klocka, elasticitet och steglängd markera sin exceptionella rörelse.

Fadern Cascadello jag kunde efter sin första kull 2015, där han presenterade championhingsten med Charleston, uppvisar Clarksville annan topp hingst vid tillstånds 2016:e

Clarksvilles mormor, disco Stern kom med när parades med Nekton redan har en avkomma, framgångarna i bygel klasser inklusive S.

Moder linje 318D2 bland de mest framgångsrika av Holstein rasen. Det är särskilt framgångsrik på olika platser i de grenar av denna familjejordbruk område har utvecklats. Den gren av Clarksville är mycket nära släkt med den holländska mästare häst GLOCK’S Cognac Champ Blanc och under den norska ryttare Tony Andre Hansen vid de olympiska spelen i Hong Kong tidigare till start Camiro.

Den tre år gamla hingst imponerad av hans Kraf tvollen rörelse, som har en hög grad av elasticitet. Detta visar Clarksville från början under ryttare och imponerade också av sin enorma rörelsepotential. Vid hoppet, lämnar hingst lilla öppna för ansökningar. övertygande kraft, fotavtryck, teknik och försiktighet och ger upphov till höga förväntningar.

Att tänka på vid användning av denna hingst:

Vad som gör detta Casall-sonson är hans ständigt närvarande energi och arten av dess förekomst. Detta i kombination med dess stora möjligheter i gångarter och dess kvalitet på hoppet. Precis som hans far Cascadello jag kan lita på honom till speciella färdigheter i ett föl maker. Hans mycket slutna linje bör göra det möjligt för honom att förbättra inom detta område särskilt. Likaså bör han kunna uppnå sitt enorma rörelseglädje och kapacitet är en viktig genetisk förbättring.

Clarksvilles första avkomma har varit mycket övertygande och inkluderade vinnaren av Bad Segeberg VTV / R + V Holsteiner fölmästerskap, en mycket typisk folt med en enorm rörelse uppfödd av Birgit Joergensen från Roedekro / DK ur en Lorentin I – Linaro-dam.

Bilder från avkommor

Namn: Clarksville
Liv Nummer: DE421000048314
Stamtavla: 318D2
HLP:
Storlek: 171 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Frings Norbert
Itzehoe
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten