Clarimo

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

hingsten Clearway presenteras med Clarimo i november 2005 i Neumünster från sin första skörd redan en licensierad son. Fullblods colt kunde sitta på sina första framträdanden av speciella galopp och imponerande fri hoppar i scenen. Spring kvalitet här är ingen tillfällighet, eftersom Clarimos Stamtavla uppfyller de enastående prestanda gener av hingstarna Capitol I och II Caletto med de ston Wisma och vodka tillsammans. Båda har kommit i sina avels karriär flera utestående hopphästar. Stoet Vodka v. Herren tog också godkända söner Clearway, Conway I och II och Arturo och vinnaren av den tyska Jumping Derby 2009 Carassina enligt Thomas Kleis.

I sin första turnering säsong med Janne Friederike Meyer Clarimo utmärkte som en serie vinnare av unghästklasser L och M. Han var nationell mästare sex år gamla hoppare och kunde kvalificera sig för SM. Sju års ålder hade han redan lovande föreställningar med placeringar upp till avancerad nivå i den unge Tour i Verden och Neumünster. År 2012 var han också placeras i bygel klasser inklusive S ** hög. Sedan slutet av 2012, är hingsten i Beritt med Rolf-Göran Bengtsson. Många internationella topplaceringar till 1,60 m tester i Lyon, Wien, Rom, Cannes och Göteborg var resultatet av tävlingssäsongen 2015.

Hans största framgång kom Clarimo förra säsongen genom att vinna Grand Prix i Falsterbo (CSIO *****). Han vann också lagtävlingen i Global Champions Tour i Doha och placeras bland annat i ’s Hertogenbosch, Hamburg, Paris och Valkenswaart.

Clarimos far Clearway v. Capitol Jag var under Lars Bak Andersen i internationell hoppning med framgång, bland annat var han också placerad i Grand Prix i Neumünster och Braunschweig. Den genetiska kraft vodka stryka deras döttrar Chika Way v. Caretino som nådde många internationella framgångar endast under Janne Friederike Meyer, sedan Katrin Eckermann och sist i Pius Schwizer och Carassina v. Concerto II, enligt Thomas Kleis tyska Jumping derby 2009 vann.

Clarimos mor Wisma skrev av sina två godkända söner Cassini I och II avel historia. I synnerhet Cassini jag var en av de mest eftertraktade hingstar i Holstein rasen.

Den första avkomma Clarimo är födda 2007 och ger allt mer internationell turnering Klar rör. Chardonnay haft framgång ner till 1,60 m hoppning enligt Max Kuhner och användes bland annat framgångsrikt i Nations Cup i Sopot och Linz-Ebelsberg och i världscuptävlingar och Global Champions Tour. En annan ung hoppfull i stallet Max Kuhner är Clarimo son Cielito Lindo. När hoppar av exceptionell kvalitet han visade under säsongen 2016. Cynar VA kunde bevisa sin rikedom och Grand Prix i Saugerties, New York vinna enligt Jessica Springsteen.

Redan nio Clarimo avkomma godkändes i Holstein, den mest framgångsrika delen av Crunch, som framställs genom sin extraordinära talang för hoppning i stallet av Rolf-Göran Bengtsson på hans kommande uppgifter. Statistiken visar att mer än en fjärdedel av sitt registrerade som tävlingshäst avkommor i Tyskland Clarimos två första föl för deras meriter i S-klassen.

Att tänka på om du vill använda denna hingst:

Clarimos avkomma kännetecknas av blod och motivation. I sitt slag representation huvudsakligen ädla, måste man se till att den är parad med ston som ärver en bra ridbarhet. Även på riktigheten av frambenen och hovar är fokus att styra.

Clarimo avkommor njuter ganska rykte på den internationella showhoppningsscenen. Hans son Chardonnay är en högpresterare med många placeringar på 5 * nivå, inklusive 3: e plats i Calgary grand prix 2019. De många utmärkta resultaten av Bardolina av Clarimo i hennes karriär med Mario Deslauriers inkluderar att vinna Bridgehampton Grand prix. Andra framgångsrika FEIM-nivå av Clarimo-avkommor inkluderar GK Coco Chanel med Conor Swail (IRL), Canamera med Lauren Hough
(USA) och Be Apperle VA under Jörg Naeve.
Förutom alla dessa mycket intressanta showjumpingavkommor har Clarimo väckt uppmärksamhet för sitt eventuella avkomma: Costbar vann det sex-åriga mästerskapsmästerskapet i Warendorf 2017. Domarna var fulla av beröm och förutspådde en framtid på avancerad nivå konkurrens.
Så mycket som 12 Clarimo-söner har varit hingstgraderade i Holstein, Crunch var den mest framgångsrika, med internationella placeringar till 1,60 m nivå under Rolf-Göran Bengtsson.

Bilder från avkommor

Namn: Clarimo Ask
Liv Nummer: DE421000278903
Stamtavla: 3389
HLP: 30-dagars test 2006 i Schlieckau: Ges 8,2, Dre .. 7,86, Prov. 8.87
Storlek: 172 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Claussen Johann Hermann
Neuenkirchen
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten