Catch

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Den Carthago-son Colman presenterade 2015 i Neumünster med Catch en stark rörelse hingst av exceptionell kvalitet. Den grå hingst redan hänfört under förvals utsett sin ovanliga gratis hoppning. Catch har en så viktig för en hingst, stark rektangulär ram. Hans ansikte och hans intelligenta ögon speglar hans intelligens och inre frid. Kragen är satt stort och väl till kroppen. Manken verkar lång och tydligt markerad med en mjuk övergång i en mycket bra back och Krupp-uppställning. Dess fundament kännetecknas av stor noggrannhet, är hans hovar perfekt formade och av lämplig storlek. Dess mycket väl kontrollerad rörelse till följd av utestående lastkapacitet på sina bakkvartsparter, vilket gör honom en särskilt stark galopp.

Hans 14-dagars Vera Lang test i Neustadt (Dosse) slutade Fånga med en totalpoäng på 8,30. Dess inre, hans karaktär och motivation

utvärderades med poängen 9,0. För hans galopp, ridbarhet och hans hoppförmåga i fri hoppning fick han betyget 8,5.

Fixatorer far Colman är ett av de bästa söner Ausnahmevererbers och topp showjumper Carthago – Jos Lansink många Grand Prix vinnare och två-tiden olympiska. Colman själv är bland andra fadern. Under Robert Whitaker mycket framgångsrik catwalk och vinnaren av Grand Prix i Aachen LB Convall med Philipp Weishaupt

Fixatorer möderne, befälhavaren 890, eftersom Casall räknas inte bara den mest framgångsrika av Holsteiner häckningsområde. Känd som ”Master of Horstens” linje betraktas som särskilt villig att utföra.

Modern Pia testades i hoppning framför hennes uppfödning. Prestationer till placeringar i S-klass understryka sportigheten och arv säkerhet dammen och stödja ett tydligt erkännande av betydelsen av idrotts eget arbete av hingst mödrar.

Tankar på parning:

Catch bör kunna förbättra ramen och linje. Och det antas att den passerar på sin mycket höga ridbarhet, hans intelligens och hans stor försiktighet i hoppning till sin avkomma.

Namn: Catch
Liv Nummer: DE421000038513
Stamtavla: 890
HLP: 14-dagars test i 2016 i Neustadt (Dosse): totalt 8,30, 7,88 Dres, Spr 8.5 ..
Storlek: 170 cm
Station: allt
Kostnad: € 350 + € 650 vid 45 dagar dräktighet, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Loeding-Hasenkamp Hans-P. Quarnstedt
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

€ 350 + € 650 vid 45 dagars dräktighet (prisgrupp 2)
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten