Castle Creek

Beskrivning

Stamtavla

Avkommor

Detaljer

Framgången för många mycket framgångsrika Holsteiner sport och avel hjältar ligger i stabiliteten av deras genetiska struktur. Arv Säkra hingstar är deras positiva arvsfunktioner parat enligt ston, är deras genetiska kapacitet de mest kända uppfödare. Denna process upprepas från generation till generation och har lett till en särskilt framgångsrika grenar av vår Holsteiner

har utvecklat prestanda stammar. En sådan stark genetisk struktur avslöjade stamtavla Castle Creek. Om den planerade inavel II typ och prestanda Castle Creek särskilt imponerad på exceptionella far Caletto.

Fadern Casall anses exceptionell häst någonsin. Sportiga och avels hans prestationer upphöjd och hitta världens högsta erkännande något tvivel.

Mamman orkidé är en dotter till Carthago – två gånger olympiska häst med Jos Lansink och vinnare i många internationella topp Grand Prix. Dessutom Carthago har trots sin korta fortplantningsaktiviteten ett rykte som en internationell topp far. Orchid förde bland annat Formidable genom For Pleasure – fyra runda mästare i Holstein hoppar i Elmshorn 2009 och bortom toppen junior häst i USA.

Mormor Winnipeg tog flera i S-hoppning framgångsrika hästar och den licensierade i Holstein och i den irländska avel mycket framgångsrika hingst Lasandos.

Baserat på denna mycket framgångsrika stofamilj är stammen 18a.2. Många framgångsrika sporthästar som bland annat Calle Cool (Derby vinnare) och King Arthur (olympisk mästare i fälttävlan) gå tillbaka till denna linje.

Castle Creek har förstklassiga gångarter som imponerar inte bara handen, men även under ryttare särskilt.

Kvaliteten på galopp är en klass för sig. Hans hoppning präglas av stor försiktighet och de flesta av sättet att flytta bakbenen över hoppet.

Att tänka på vid användning:

En ung hingst, som är mycket väl skyddad uppfödning på speciella fäder i sin stamtavla och hans möderne är tillgänglig för täck användning. Det kan antas att hans typ yttrande- och rörelsekvalitet gör att han kan producera föl som uppfyller dagens höga krav på marknaden. Castle Creeks särskilda styrkor är den enorma ridbarhet och kvaliteten på galopp. Detta i kombination med sin inneboende talang på valv med intryck, försiktighet och tillgångar till uppfödaren ger goda möjligheter till vidare utveckling av arvet av hans potentiella ston.

Castle Creek första avkomma var mycket lovande. Ett mycket attraktivt föl av en Lordano-Calypso II-damm uppfödd av uppfödningssamhället Sievers, Niendorf, kvalificerade sig till Bad Segeberg VTV / R + V Holsteiner fölmästerskap.

Namn: Castle Creek
Liv Nummer: DE421000045214
Stamtavla: 18a.2
HLP:
Storlek: 167 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Zuba Silke Wesselburen
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten