Corfu de la Vie

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Belgien-uppfödda Corfu’s uppfödare, Eric Goosens, gick mycket för att sedan 23-åriga Hera uppföddes till Cumano som bara var – och knappast – tillgänglig genom frusen sperma.

Den stora inramade folken genomgick en utmärkt utveckling sedan han presenterades för förval till den faktiska Neumunster hingstgradering. På sensommaren väldigt lång, men inte särskilt muskulös, hade Korfu gett upp till internationell ungdomskaliber för graderingen. Cumano-sonens mest framstående punkt är hans stora ram, hans starka topplinje och hans korrekta ben. Hingstenens enorma hoppförmåga är särskilt imponerande. Trots sin höjd är han en smidig jumper med mycket goda reaktioner. Hans galopp är av särskild betydelse för en framtida hoppkarriär.

Att tänka på vid användning av denna hingst:
Med tanke på sin egen far Cumano såväl som sin högkvalitativa dammlinje, bör Korfu också göra en bra far. Med bara en minimal mängd av Cor de la Bryère-blod och på grund av sin speciella kroppsstruktur och exceptionella hoppförmåga är han lämpad att föda upp många ston i vår stambok för att förbättra höjd, storlek och förmåga i sina produkter.

Namn: Corfu de la Vie
Liv Nummer: DE421000703316
Stamtavla: 00741
HLP: 14-Dagars-Test 2019 in Schlieckau: Gesamt 7,58; Dres. 6,95; Spr. 7,83
Storlek: 171 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Haras de la Vie cvba / Koewacht
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbH / Elmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten