Caracho

Beskrivning

Stamtavla

Detaljer

Stor sports skiljer mästare hingst på licensiering 2014 i synnerhet. Utsidan av medelstora ung hingst präglas av positiva ridhäst punkter. En uttrycksfullt huvud med stora, intelligenta ögon. Manken uttalas och övergår i en relativt lång men stark konstruerade tillbaka och i en lika lång, svagt sluttande korset, vilket är typiskt för arvet av Quick Star. Grunden är en hel korrekt med klara och torra fogar, och hingsten står på välutbildade, friska hovar. Carachos rörelse kännetecknas både av handen och lösspringande av stor energi, en hel del elasticitet och enorma framsteg. Under fliken är hingst välbalanserad och okomplicerad.

Efter Caracho slutföra sin 30-dagars test under våren 2015 enligt det förväntade resultatet, avslöjade 70-dagars testversion i oktober / november ett mycket bättre och prestanda hingst på längre sikt. Den Rittigkeitsnote av 9,0, en fri Spring bedömning av 8,5, och för den Parcoursjumping en 9,0 visade en betoning på att hoppa poäng av 8,24.

I utställningssäsongen 2016 avslutade Caracho enligt Maximilian Grafe hans första hopptävlingar av serie A och placeras två gånger på andra plats – som en del av landet i Elmshorn VM för betyget 8,6.

Carachos far Cassilano, var mästare hingsten licensiering 2009 i Neumünster och vann hoppar tävlingar med poäng upp till 9,0 själv. När Federal VM 2012 han placeras högt i de färdigheter och kvalificerade för finalen. 2014 kom att hyra Cassilanos till Birkhof i Baden-Württemberg. Cassilanos avel kännetecknas av mycket god uttalad typ och hög kvalitet av rörelse. Även den sällsynta framgång som en mästare hingst redan med sin första skörd i sin tur ger en vinnande hingst, talar för hans kvalitet.

Modern Stella förtjänar titeln ”särskilt värdefulla”. Även framgångsrika i idrott Jens Ritters upp till avancerad nivå, är det en av de få Quick Star-ston i Holstein rasen och har en stamtavla i en klass. Med den exceptionella idrottsman och pappa Quick Star i samband med Holsteiner bästa fäder Concerto II, följt av franska talet hingsten Cor de la Bryère-blod som härstamning går tillbaka till stammoder av riddaren-avel Virginia.

Oseriöst xx-dotter Virginia, som kommer från ”Caletto stammen” 730B väckts av hennes döttrar ett stort antal power-ättlingar, bland annat som Marius och Cefalo Cassilano.

En särskilt intressant aspekt av den genetiska strukturen hos Caracho är beslutet av sin uppfödare, medvetet inavel på framgångarna linjen 730B att förankra avels delar av denna linje ännu mer. I Carachos hoppa till höga värden av hans stamtavla tydligt speglar. Från en utmärkt galopp ut den bruna hingsten som helst hoppar med stor lätthet och försiktighet. Det visar en mycket bra flöde på valv, med sina bakdelen teknik är särskilt slående – en säker arv av sin farfar Quick Star som har också otvivelaktigt ville honom hans attityd och hans kämpaglöd. Den verkliga rikedom av en hopphäst är svårt att bedöma i tidig ålder och aldrig ensam garanti för en karriär i hoppning. De växter som Caracho avslöjas idag, i samband med sin höga motivation, dock möjliggör en positiv prognos för sin idrottsliga framtid.

Att tänka på vid användning av denna hingst:

På grund av sin mycket konsoliderade Stamtavlor kan antas att Caracho bör efterlämna mycket säker både i typ samt dess prestanda i förhållande. Substans genom dess yttre Mares möjligt bör förses med en väl set, lång hals, som är typiska bland annat många ättlingar till hingsten Landgraf I. hingsten Hans föl kännetecknas av deras speciella rörelsekvalitet.

namn: Caracho
Liv Nummer: DE421000100212
Stamtavla: 730B
HLP: 70-dagars testversion 2015: totalt 8,07, ZW-Drs. 100 (17), ZW-Spr. 120 (-1)
storlek: 166 cm
station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
insemination: se betingelser
Uppfödare: Ritters Jens Krumstedt
ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten