Barcley

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Bland de mest intressanta hingstar på licens 2014 i Neumünster räknas utan tvekan Baloubet du Rouet son Barclay. I sin presentation, men ändå mycket ungdomlig, men det har många mycket positiva värden, han lämnade tåget än licensierade hingst. Utsidan av Baloubet-son ger betraktaren intrycket av att ha en absolut prestanda häst i åtanke. Präglade är hans typ av huvudlinjer och en mycket bra kropp för att matcha huvud. Hans stora Halsung med en liten hals övergår i ett definierat manken. Ryggen bildning har en lämplig längd, bra njure anslutning och en välkonstruerad kors. Sammantaget har fölet en positiv värderande klar rektangulär format. Barclay är långbent och står på rätt konformation. Hovarna är mycket väl lämpade för fysik i form och storlek. Efter två månader av träning under sadel Barclay visade hans utmärkta rörelsekvalitet. Även – utom far Alcatraz i sin stamtavla – några hänvisningar till dessa styrkor är närvarande, säger presentationen av denna hingst sitt eget språk. Steget är marktäckande och tydligt reglerat, är trav alltid i tid och i balans, medan väl slitna och marktäckande. Vad redan antytt i lösspringande, bekräftas även under ryttare. Barclays starkaste gång är det galopp – alltid uppförsbacke, med långa steg, bra översättning, till följd av en mycket bra stödjande hind fot. Dess optimala hoppteknik i samband med god framben teknik och utmärkta bakkvartsparter är värdefulla, särskilt i samband med sina största styrkor: kraft och prestanda.

Barclays far Baloubet du Rouet under Rodrigo Pessoa var överlägsen sport häst av hans era: olympisk mästare i Aten, trippel VM vinnare och därefter vinna många Grand Prix. För närvarande är han anses vara en av de viktigaste hoppning hingst över hela världen. 2012 och 2013 ledde han WBFSH världsrankingen av hoppning. Bland hans mest framgångsrika avkommor bland annat Chaman (KWPN), VDL Bubalu (KWPN) och Napoly du Ry (OLD).

Barclays mor Varfella är en dotter till Clearway vars ättlingar skulle uppmärksamma i nationella och internationella idrotts på senare tid framför allt på sig. Följande stamtavla Alcatraz är en Almé-sonson av det godkända Holsteiner linje 242, som ärvde motivation och utmärkt ridbarhet med stor säkerhet.

De höga förväntningar som kommer från stamtavla Barclay, kan den unge hingsten fullo uppfyller.

Den graderade i Schlieckau hösten 70-dagars testversion avslöjas i stor tydlighet Barclays styrkor. Träning mängder av 9,5 gratis hoppning, 8,5 för Parcoursjumping och en Rittigkeitsnote av 8,0 och 9,0 för hoppförmåga i fält och för galopp klart återspegla resultatet av hingst.

En mycket bra pris nådde ett stoföl. Barclay-Locato på föl auktionen de Holsteiner dagar. Det auktioneras för 12.000 euro till Italien.

Bilder från avkommor

Namn: Barclay
Liv Nummer: DE421000017912
Stamtavla: 238
HLP: 70-dagars bruksprov 2015: totalt 8,03, ZW-Drs. 90 (11), ZW-Spr. 124 (3)
Storlek: 169 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Jahr Isabel Hodorf
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten