Adagio de Talma

Beskrivning

Stamtavla

Avkomma

Detaljer

Adagio var två årig vinnare i den franska licenstävlingen i Saint-Lo. I sin förnyade presentation vid tre års ålder kunde han uppnå reservmästare i sin åldersgrupp. Detta resultat beror på en övergripande kvalitet, vilket innebär en bedömning av typen, gångarter, ridbarhet och gratis hoppning och hoppar under ryttare. I synnerhet den typ av uttryck Lamm de Fetan-son är imponerande och uppfyller de internationella kraven på en avelshingst. Hans huvud är uttrycksfull, ställ in Halsung lång och väl till kroppen. Manken uttalas, är tillbaka också väl fodrade och harmonisk i sin disposition med hals och kors.

Dess fundament är korrekt, captiva hans bakben verkar lite lång – förmodligen ett arv från sin morfar, Calypso II Hans hovar är stora, stabila och väl formade .. Adagio rörelsekvaliteter är exceptionellt för en hingst på franska hoppning avel och fullt följa Holstein rasen mål. Detta under förutsättning Adagio också inom 30-dagars test i Schlieckau 2014 tydligt. I alla gångarter över genomsnittet, var han rankade 9,13 och hoppförmåga 9,0 för sin ridbarhet. Av hade alla ryttare Adagio under sadeln, är hans höga motivation, hans utmärkta karaktär, hans blod och hans kvalitet markerad på valv enhälligt.

Även vid 70-dagars testversion lämnade Adagio ett mycket gott intryck. Att vara fri hoppning och hoppar under ryttare i hoppförmåga utvärderades med poängen 9,08. Anmärkningsvärt för en hingst med fransk Spring Utseende är poängen 8,5 för sin ridbarhet.

Under Maximilian Grafe han placerades också i hoppning häst klasser upp till medelnivå och besluta hopphäst klass L med poäng upp till 8,8 själv.

Fadern Lamm de Fetan, framgångsrikt även under Timothee Anciaume var också en medlem av det franska laget på CHIO i Aachen 2009, vann 2010 i Valencia Grand Prix som en del av Global Champions Tour och såldes till Edouard de Rothschild 2010. Hans far Fergar Mail (Chapultepec la Silla), en son av utestående fullblod Laudanum xx, var fem år gammal fransk mästare i Fontainebleau och sedan gick in i besittning av tappen La Silla i Mexiko. Där han dock kunde bara komma till avel insatsen på grund av en kolik kirurgi. Han är far till Lirving de Volsin (Kate Levy / USA), Xel HA La Silla (Michelle Parker / USA), Chela LS (Ashlee Bond / USA), Singular LS La Silla (Marcus Ehning) och Raia d’Helby ( Nick Skelton / GBR). Lamm de Fetans farfar är den franska topp producent Le TOT de Semilly, inklusive far Diamant de Semilly.

Modern, Pepite de Talma är en dotter till Conte. Hon är mor till Selle Francais hingst Toulouse de Talma v. Diamant de Semilly och ett år äldre, syster till Adagio, Very Nice de Talma, en dotter till Baloubet du Rouet, som vann Franska mästerskapen i Fontainebleau, 2014. Förra säsongen, 7 år gammal, hon var också placeras under Pénélope Leprevost och Regis Bouguennec på att hoppa till 1,40 m och vinna fem 1,30 / 1,35 m hoppning.

Moderns linje fortsätter över Galoubet sonen Credo de Paulstra en mare v. Elf III. Hon är mormor till Ideo du Thot, vinnare i VM mellan Beat Mändli.

Adagio första föl i Holstein var mycket positiva. Så han introducerades 2015, bland annat topp auktionen Elite föl auktion i Behlendorf och 12 Championatsfohlen.

Att tänka på om du vill använda denna hingst:

Adagio själv har en hel del blod och förflyttning av energi, så det borde kunna korrigera brister i ston på detta område. Hans första föl var mycket jämn och hög kvalitet när det gäller typ och rörelse. Hingsten ärvs mycket konstant i förhållande till storleken på hans ättlingar.

Linjär beskrivning

Bilder från avkommor

Namn: Adagio de Talma SF
Liv Nummer: FRA00110317581M
Stamtavla:
HLP: Schliekau 2015 70-dagars testversion, totalt 8,30, ZW-Drs. 96 (9), ZW-Hop 123 (20)
Storlek: 172 cm
Station: allt
Kostnad: Pris: Se seperat lista, Moms tillkommer
Insemination: se betingelser
Uppfödare: Guiot Michel Dr.
Grandpre
Ägare: Holsteiner Verband Hengsthaltungs GmbHElmshorn

OBS! Denna hingstras är på försök

Kostnader

Pris: Se seperat lista
Moms tillkommer

För mer information eller beställning ring 070 – 600 74 48

Video på hingsten